Für Elise – Beethoven 250 år. – 11. august kl. 19:30

Livekoncerten er tilbage efter en kort sommerpause. Rudersdal Sommerkoncerter begyndte på Nærum Gymnasium tidligere i dag, og Livekoncerten streamer her i august i alt fire koncerter fra festivalen.

Coronakrisen er gået hårdt ud over fejringen af Beethovens 250-års fødselsdag, men på tirsdagens koncert tager pianisten Pål Eide revanche.

Mange har med større eller mindre held forsøgt sig med klaverstykket Für Elise. Nu får du chancen for at se og høre stykket med en rigtig pianist ved tangenterne. Udover Für Elise spiller Pål Eide også Beethovens Waldsteinssonate – en af Beethovens mest kendte og elskede klaversonater.

Udover klavermusik af Beethoven byder aftenen også på musik af nordmanden Edvard Grieg. Sammen med mezzosopranen Nana Bugge Rasmussen spiller Pål Eide Griegs sangcyklus Haugtussa, der handler om en ung hyrdepiges første kærlighed.

På gensyn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *