Mel og Mozart – 13. august kl. 19:30

Livekoncerten streamer igen fra Rudersdal Sommerkoncerter. Denne gang er det festivalens husensemble Rudersdal Kammersolister som spiller. På programmet står musik af to kvinder og to mænd, to nye og to gamle.

Klaverkvartetter af W.A. Mozart og Mel Bonis udgør hovedværkerne på aftenens program. Mozart behøver næppe megen introduktion. Den fransk kvindelige komponist Mélanie Hélène Bonis (1858-1937) er derimod et ret ubeskrevet blad for de fleste, trods mere end 300 værker, et iørefaldende og besnærende senromantisk tonesprog, og en livshistorie der er en roman eller en film værdig.

Rudersdal Kammersolister giver også smagsprøver på de to festivalkomponister, der oprindeligt skulle have være præsenteret ved årets festival, men som grundet corona-krisen først kommer på programmet næste år: Thomas Agerfeldt Olesen og aserbajdsjaneren Franghiz Alizade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *