Schumann, Buxtehude, Bach og Borup-Jørgensen – 25. august kl. 19:30

Livekoncerten er stolte af at kunne præsenterer en koncert med Vor Frelsers Kirkes organist Jens E. Christensen. Jens E. Christensen brugte tiden under corona-nedlukningen til at indspille Robert Schumanns sjældent spillede orgelværker. Værkerne er oprindeligt skrevet for pedalflygel, men høres mest spillet på orgel. Det er enestående musik som høres alt for sjældent. CDen med Schumanns orgelværker er planlagt til at udkomme i begyndelsen af 2021.

Udover musik af Robert Schumann vil Jens E. Christensen også spille musik af Diderik Buxtehude, Johann Sebastian Bach og Axel Borup-Jørgensen. Gå ikke glip af en orgelkoncert lidt ud over det sædvanlige – både repertoireremæssigt og musikalsk.

Med denne koncert slutter Livekoncerten sine streams fra Rudersdal Sommerkoncerter. Vi vender forhåbentlig tilbage i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *