Stemninger fra nord og syd – 20. august kl. 19:30

Livekoncerten steamer igen fra Rudersdal Sommerkoncerter. Denne gang skal vi til koncert med Scandinavian Guitar Duo i Søllerød Kirke.

Scandinavian Guitar Duo tager publikum med på en rejse fra nordiske folkemelodier til sydens sol i form af fyrige spanske toner.

Den unge danske komponist og cellist, Asger Agerskov Buur, har en stor interesse i folkemusik og står bag en række arrangementet af de danske folkeviser, mens guitaristen Börje Sandquist har samlet og arrangeret en række svenske folkenumre.

Manuel de Falla og Enrique Granados står for koncertens spanske islæt. De to spanske komponister har begge hentet inspiration i især dansen. Granados har kaldt sit værk Valses poeticos, mens de Fallas musik er skrevet til balletten El Amor Brujo.

Scandinavian Guitar Duo er Jesper Sivebæk og Per Pålsson, guitarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *