Havekoncert med Duo1702 og gæster – 5. september kl. 15:00

Den prisvindende danske duo, Duo1702 – Louise Hjorth, blokfløjte og Katrine I. Kristiansen, orgel – står bag dette projekt. Efter en årrække med både danske og internationale koncerter og en lang række samarbejder med forskellige internationalt anerkendte barokmusikere, har drømmen længe været en indspilning med en række af disse musikere.

Denne drøm er realiseret med CDen Duo 1702+ – Coffee edition. Livekoncerten er inviteret med til releasekoncert i duoens have. Vi streamer som altid live, og håber på godt vejr. Udover Louise Hjort og Katrine I. Kristiansen medvirker også barokviolinisten Tinne Albrectsen og sopranen Else Torp.

Vi byder på god musik – kaffen må du selv brygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *