Trio Han/Frølund/Jakshøj – 27. september 15:00

Livekoncerten tilstræber at være et sted for alle typer kammermusik – nyt, gammelt, unikt, elsket, kendt og ukendt.

I de kommende dage streamer vi ny musik så det nærmest minder om en hel lille festival. Søndag 27. september sender vi fra Mantziussalen i Birkerød og mandag 28. september er en ‘Moderne Mandag‘ fra Frederiksberg.

Koncerten søndag er med Trio Han/Frølund/Jakshøj, som består af Jonas Frølund, klarinet; Lea Han, klaver, og Jonathan Jakshøj, slagtøj.

Trio Han/Frølund/Jakshøj har siden dannelsen i slutningen af 2017 fokuseret på at spille værker af danske og franske komponister. Trioen har fra begyndelsen ønsket at have et så tæt samarbejde som muligt med den enkelte komponist om såvel eksisterende værker som nye bestillinger. De tre unge musikere ser det som deres opgave at være ambassadører for den nyskrevne kammermusik, som efter deres mening ikke i alle tilfælde nyder den brede anerkendelse, den fortjener. Det er en ambition Livekoncerten kun kan støtte op om.

Koncerten giver smagsprøver på trioens repertoire som omfatter værker af Per Nørgård, Poul Ruders, Ivar Frounberg, Matias Vestergård Hansen og Jexper Holmen. Alt sammen ny og nyskrevet musik – og alt sammen fra øverste hylde. Du kan med andre ord trygt tage chancen, åbne ørerne for den ny musik og tre af dansk musiks nye store talenter.

Streamet er arrangeret i samarbejde med Ny Musik Birkerød og du kan læse mere om koncerten på Ny Musik Birkerøds hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *