Trio Gemini – 20. oktober kl. 19:00

Livekoncerten har som ambition at komme rundt i hele Danmark. Tirsdag 20. oktober kl. 19:00 streamer vi fra Ribe Kunstmuseum. Denne ualmindeligt skønne ramme i det sydvestjyske huser Ribe Musikforenings koncert med Trio Gemini.

Trio Gemini er en klavertrio, som består af tre unge talentfulde musikere. Jakob Alsgaard Bahr (klaver) Karen Johanne Pedersen (violin) og Kirstine Elise Pedersen (cello). Trioen har optrådt på nogle af de mest etablerede festivaler i Danmark, herunder Hindsgavl og Bornholms Musikfestival samt i kammermusikforeningerne Rønnebæksholm og Kammermusikforeningen af 1887.

På programmet for aftenens koncert står en klavertrio af amerikaneren Lowell Liebermann, som trioen har besøgt og arbejdet med i New York. En ny trio af den herboende englænder Timothy Baxter og et nyt værk af komponisten Jan Flessel. Den ny musik er smukt indrammet af klavertrioer af Joseph Haydn og Fanny Mendelsson-Hensel.

Selve koncerten begynder kl. 19:30, men 19:00 introducerer Jan Flessel sit værk. Vi sender det hele. Du kan få introduktionen med eller bare nøjes med musikken.

Så tag med Livekoncerten til Ribe – uden nødvendigvis at skulle op af sofaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *