Svend Nielsen portræt – 23. november kl. 20:00

Mezzosopranen Signe Asmussen og pianisten Erik Kaltoft var sidste vinter i studiet og indspille en CD med klavermusik og sange af komponisten Svend Nielsen. CDen udkommer i 2021, men helt så længe behøver du heldigvis ikke vente for at høre det både charmerende og cool makkerpar.

Svend Nielsen kan måske bedst beskrives som en moderne lyriker, og hans sange er præcise og stemningsfulde statements. Tag bare hans nok bedst kendte værk Sommerfugledalen over tekster af Inger Christensen. Svend Nielsen har også skrevet musik til tekster af Aarestrup og Drachmann. Livekoncerten glæder sig meget til at kunne streame et ca. 45 minutters miniportræt af komponisten.

Vi sender live fra Ellevang kirke i Aarhus 23. november kl. 20:00. Svend Nielsen vil selv være tilstede i kirken, og kommentere stykkerne undervejs. Livekoncerten garanterer en helt særlig og stemningsfuld efterårsaften. Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *