Bach + 1:2 – 29. november kl. 16:00

Efter tre dage med det store festival-udtræk kan man godt trænge til at hvile ørerne – eller? Nej vel? Vi skal have lidt mere musik. Tobias van der Pals og Christine Pryn inviterer endnu en gang på Bach + 1. Denne gang fra et atelier i Classensgade.

Konceptet er specielt udviklet til Livekoncerten. På programmet står Johan Sebastian Bachs suite for solocello nr. 2 og Bent Sørensens The Lady og Shalott. En god halv time med intim og indlevet musik for solostrygere.

Du kan læse mere om Christine Pryn og Tobias van der Pals og deres andre projekter her. Senere i december kan du høre Christine Pryns ensemble Rudersdal Kammersolister og vi har fire gange ‘Bach + 1’ tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *