AIDS-fondets Julekoncert – 1. december 17:00

Livekoncerten har fået den store ære af at streame AIDS-fondets Julekoncert fra Trinitatis Kirke.

De medvirkende er en stjernerække af danske musikere, skuespillere og dansere. Det er: Præsident for AIDS-Fondet, skuespiller Susse Wold, solist ved Den Kgl. Ballet, Tobias Praetorius, operasanger Clara Cecilie Thomsen, sanger og skuespiller Søren Torpegaard Lund, sanger og skuespiller Bertram Hasforth Klem, violinist Niklas Walentin, pianist Alexander McKenzie, organist Søren Christian Vestergaard og operasanger og konferencier: Jens-Christian Wandt

Smuk og stemningsfuld tradition på vej ind i december. En time med musik, ord, ballet og fællesskab tænder lys i en mørk tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *